Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafik- FeistyGraphic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kłamiesz, dłużej się zajmujesz! :O Jak ja zaczynałem to byłaś już weteranem, a ja zaczynałem 3 lata temu. :x

Polecam, Wredna wie co robi. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Ogólnie na pierwszy rzut oka ładne, ale z całym szacunkiem, jednak:

1. Połysk na tej kuli - bardzo fajny pomysł tylko, żeby na końcu zanikał.

2. Tekstura w środku - nie przechodzi płynnie, widać początek/zakończenie tekstury.

3. Na początku ładne przejścia po bokach, ale jakoś od połowy już brak tych przejść.

Poza tymi rzeczami bardzo ładna praca :)

Opublikowano

Ogólnie na pierwszy rzut oka ładne, ale z całym szacunkiem, jednak:

1. Połysk na tej kuli - bardzo fajny pomysł tylko, żeby na końcu zanikał.

2. Tekstura w środku - nie przechodzi płynnie, widać początek/zakończenie tekstury.

3. Na początku ładne przejścia po bokach, ale jakoś od połowy już brak tych przejść.

Poza tymi rzeczami bardzo ładna praca :)

I tutaj sprawdza się powiedzenie "szewc w podartych butach chodzi" :) Do grafiki wykonywanej dla siebie nie przykładam zbyt dużej uwagi, w przeciwieństwie do grafiki na zlecenie, gdzie czasami zbyt obsesyjnie zwracam uwagę na szczegóły :)

Dziękuje bardzo za opinie.

Opublikowano

Wredna nie wiem co z tobą jest, mam sprawę do Ciebie, a Ty niedostępna już ponad tydzień ;]

Jeżeli jesteś to proszę o kontakt ;]

@Topic, polecam ;]

Opublikowano

Wredna nie wiem co z tobą jest, mam sprawę do Ciebie, a Ty niedostępna już ponad tydzień ;]

Jeżeli jesteś to proszę o kontakt ;]

@Topic, polecam ;]

Dopiero od 3 dni jestem dostępna i dopiero od 3 dni przyjmuje wiadomości, o ile były napisane na gg.

Opublikowano

Zdecydowanie jeden z najlepszych Grafików.

Ładne prace i profesjonalne wykonanie.

I jak by tu nie Polecić ?

Polecam z całego serca.

Pozdrawiam.

@Down 

Tego akurat nie wiedziałem.

Może podasz dowody ;)

837341413742376668518.png

Opublikowano

Zdecydowanie jeden z najlepszych Grafików.

Ładne prace i profesjonalne wykonanie.

I jak by tu nie Polecić ?

Polecam z całego serca.

Pozdrawiam.

I trzeba dodać że ma nieskazitelne kontakty z gronem złodziejskim z tego forum.

To na pewno jakieś +5 do zalet.

0VPaRnd.png

Opublikowano

I trzeba dodać że ma nieskazitelne kontakty z gronem złodziejskim z tego forum.

To na pewno jakieś +5 do zalet.

Złodziejem równie dobrze możesz nazwać siebie, bo exportujecie modele z innych gier.

Widzisz jak to jest, jak na każdym kroku się kogoś hejtuje i obraża ;) Dopóki nie wstawiłeś swojego tematu, krytykowałeś wszystkich, to teraz Ci wszyscy krytykują Ciebie i nazywasz ich złodziejami, bo pokazuja screeny z innej gry, stron itp, z których czerpiesz elementy (Sam się przyznałeś co do ramki, do reszty nie wnikam), mimo wszystko robisz dobre mapy, prócz tej jednej pustyni, ale wytłumaczyłem dlaczego.

@Topic:

Sandrę mogę polecić, dobry grafik ciężko o takie osoby, jednak jeżeli miałbym korzystać z jej usług to kupiłbym jedynie stronę.

621031404210882313241.png

Opublikowano

Złodziejem równie dobrze możesz nazwać siebie, bo exportujecie modele z innych gier.

Widzisz jak to jest, jak na każdym kroku się kogoś hejtuje i obraża ;) Dopóki nie wstawiłeś swojego tematu, krytykowałeś wszystkich, to teraz Ci wszyscy krytykują Ciebie i nazywasz ich złodziejami, bo pokazuja screeny z innej gry, stron itp, z których czerpiesz elementy (Sam się przyznałeś co do ramki, do reszty nie wnikam), mimo wszystko robisz dobre mapy, prócz tej jednej pustyni, ale wytłumaczyłem dlaczego.

@Topic:

Sandrę mogę polecić, dobry grafik ciężko o takie osoby, jednak jeżeli miałbym korzystać z jej usług to kupiłbym jedynie stronę.

Ale ja nie nazwałem jej złodziejem tylko napisałem że w takim towarzystwie się obraca.

Nie miałem wcale na myśli exporterów, tylko konkretnie jedną osobę która coś ukradła (zgodnie w 100% z definicją tego słowa).

Moja ramka była udostępniona przez blizzard do pobrania, wejdź sobie na Battle.net w dział prasowy i tam masz.

Nie ukradłem jej, może i mnie hejtują, ale zamówień mam już na kopy.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ale ja nie nazwałem jej złodziejem tylko napisałem że w takim towarzystwie się obraca.

Nie miałem wcale na myśli exporterów, tylko konkretnie jedną osobę która coś ukradła (zgodnie w 100% z definicją tego słowa).

Moja ramka była udostępniona przez blizzard do pobrania, wejdź sobie na Battle.net w dział prasowy i tam masz.

Nie ukradłem jej, może i mnie hejtują, ale zamówień mam już na kopy.

Wiem co napisałeś, dlatego też napisałem, że jej towarzystwo (złodzieji) tak nazywasz, bo Cię hejtują, ale wiadomo, skoro Ty ich hejtujesz, oceniasz (nie mówię, że robisz źle bo czasami naprawdę, aż Ci chce lajka dać bo piszesz mądrze, a czasami przeszadzasz :P) to oni też to będą robić, żeby się odegrać. Napisałem też, że mapy robisz dobre, prócz jednej więc nie dziwię się, że masz zamówienia. ;)

@Wredna mam pytanię, dlaczego tak nagle wszystkie ceny podskoczyły? :)

621031404210882313241.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...